Africa Moment

Volver

Ferias. Del 5 al 15 de diciembre vuelve el Africa Moment.

Africa Moment organiza en la ciudad el primer encuentro internacional de artes escénicas del África contemporánea. Con la danza como hilo conductor, se quieren generar espacios de creación y reflexión a través del cuerpo para dignificar, visibilizar y posicionar la creación africana en el mercado del arte contemporáneo nacional e internacional.

Este año será la tercera edición de este acontecimiento, que se llevará a cabo en la ciudad de Barcelona del 5 al 15 de diciembre. Durante diez días tendrán lugar varias acciones en diferentes puntos clave de la ciudad.

Traductor de google :

Horarios


AFRICA MOMENT organitza la primera trobada internacional d'arts escèniques de l'Àfrica contemporània. amb la dansa com a fil conductor, es pretén generar espais de creació i reflexió a través de el cos, per a la dignificació, visibilització i posicionament de la creació africana dins el mercat d'art contemporani nacional i internacional.

Aquest any serà la tercera edició i es durà a terme a la ciutat de barcelona del 5 a 15 de desembre de 2019. durant deu dies tindran lloc diverses accions en diferents punts clau de la ciutat. a través de diferents moments sensorials i d'experiència | veure · imaginar · sentir · crear · estar | es pretén visibilitzar la creació contemporània africana entre diferents públics de la ciutat, posar al mapa el treball dels creadors africans, i de la diàspora africana o no africans que treballen amb Àfrica; a més de provocar espais de coneixement, creació, diàleg i intercanvi entre els assistents.

La tercera edició d'àfrica Moment se centrarà en la tasca que té l'artista per-amb la seva comunitat. una crida a realitzar processos d'investigació, de creació, de pensament, de diàleg en comunitat. convidem a artistes que tenen un treball especial, precís, cura i prolongat amb comunitats afro, amb pobles originaris, artistes que realitzen el treball de recerca, pensament, creació a través de la pràctica artística. en aquesta edició a més com a novetat estaran en residència artística al graner els artistes nemecio Berrio (Colòmbia) i tamia Guayasamin (equador) de l'24 de novembre a l'15 de desembre.

Aquest pretén ser un acostament a l'Àfrica d'avui; una àfrica diversa, contemporània, plural, que es troba tant en la diàspora com en els afrodescendent; aquella que neix allà i aquí, que batega i inspira.

Programa complet

Diferents espais de la ciutat

Dirección:
C Lleida, 59
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Diferents espais de la ciutat
Cuándo
Del 05/12/2019 al 15/12/2019.

Me gusta 12

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte