Activitats per a infants i famílies al Parc Infantil de Trànsit

Volver

Traductor de google :

Tancat al públic del 13 al 27 de març

PARC INFANTIL DE TRÀNSITEspai educatiu, ubicat al fossat oest del Castell, que vol sensibilitzar sobre l´ús de la bicicleta i la reflexió sobre la seguretat en la mobilitat per als usuaris de totes les edats.

Activitats per a famílies· Circuit de bicicletes: els nens i nenes poden fer pràctiques de circulació seguint les indicacions dels agents

· Taller de mobilitat per a famílies: treball dels aspectes relacionats amb la mobilitat segura amb bicicleta, amb el suport d´un vídeo. Durada 30´

Activitats per a grups de lleure· Taller Civicleta: nens/es de o a 12 anys. Pràctiques de circulació amb bicicleta. Activitat vivencial i molt participativa sobre el respecte entre els diferents usuaris del carrer (vianant i conductor de bicicleta)

· Taller Bicipeu: menors de 9 anys. Treball sobre mobilitat a peu i amb vehicles construïts prèviament a la visita amb cartró, bosses, etc. pels nens i nenes assistents amb el suport dels monitors/es de l´esplai o entitat de lleure.

· Taller Bicívic: nens/es d´11 a 12 anys. Proposta d´exercicis i proves d´equilibri, coordinació motora, frenada, etc. per tal d´adquirir habilitats i destreses per a una futura incorporació a la circulació en l´entorn urbà.

Horarios

Dirección:
Av Castell, 5
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
Evento permanente

Teléfono

Fax:
93 256 49 96 de 8 a 13h
Tel.:
932 564 995 de 8 a 13h

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar