42è Saló "Còmic Barcelona"

Volver

Als Pavellons 2, 5 i Plaça Univers

Comic Barcelona celebra la seva edició 42 ampliant la seva oferta cultural, amb noves incorporacions a una programació de per sí nodrida i variada que pretén ampliar el ventall de públic i ofereix una panoràmica completa de l’actual paper de la historieta a la cultura popular. A més de reflectir l’actualitat del mitjà, donar visibilitat a nous talents i dona aixopluc a les últimes tendències, sense oblidar la seva història, l'esdeveniment presenta activitats de nou encuny que recullen la interactivitat de les vinyetes amb altres disciplines artístiques.

El públic aficionat al còmic, i tota ment inquieta que vulgui apropar-se a Fira Barcelona Montjuïc, del 3 al 5 de maig, podrà gaudir amb una programació cultural pensada per tots els públics, incloent el familiar, amb el còmic i els seus artistes com a inspiració. Les vinyetes, i els seus autors i autores, seran protagonistes en trobades, xerrades, taules rodones, podcasts en directe, signatures, projeccions, concerts, concursos… L'eclèctica oferta de Comic Barcelona respon a l’interès d’una audiència apassionada per la historieta, però també a la inquietud del visitant casual que busca experiències culturals que compartir.

2024 es l’any de la secció Utopia, nom del nou espai de Comic Barcelona, dedicat a les connexions de l'art seqüencial amb la ciència ficció i la fantasia, temes que han servit de referència a Emma Ríos per realitzar el cartell de l’edició d'aquest any. L’aplaudida autora de ‘Bella muerte’ signa una imatge original i personal, amb el seu poderós estil, una mostra exemplar de llibertat creativa i imaginació, amb subtils referències, que donen un cop de puny a la taula en un moment en el qual urgeix reivindicar l’autoria i el treball dels/de les nostres creadors/es visuals.

L’innovador apartat Utopia comptarà amb representació de diferents editorials referents al fantàstic, com Minotauro o Puck. A més de presentar les seves novetats, portaran algunes de les seves signatures més reconegudes que participaran en xerrades i taules redones. Tindran protagonisme escriptors/es i il·lustradors/es que han treballat en projectes de gènere, incloent cobertes de llibres fantàstics. Per exemple, el reconegut il·lustrador Tomás Hijo tindrà presència en el saló a través d'una exposició de la seva obra.

Consulteu la programació en aquest enllaç.

Otros

Se celebra en:
Fira Barcelona.
Las localidades se venden en :
Fira Barcelona.

Fira Barcelona

Dirección:
Avinguda de la Reina Maria Cristina, 2*16
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Fira Barcelona
Cuándo
De 03/05/2024 a 05/05/2024

Teléfono

Centraleta:
93 233 20 00

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar