39a Edició de la Setmana del Llibre en Català

Volver

La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, celebra la seva 39a edició i tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial.

La Setmana, s’ha convertit en l’oferta més gran de la història dels llibres en català, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. Com sempre, amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, contacontes...) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català. Vine! Volem que formis part de la Setmana del Llibre en Català.

Podeu consultar la programació de les activitats al web www.lasetmana.cat/llistat-activitats

Traductor de google :

Horarios

Del 10 al 19 de setembre, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 39a edició i tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial. La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, s’ha convertit en l’oferta més gran de la història dels llibres en català, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. Com sempre, amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, contacontes...) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català. Vine! Volem que formis part de la Setmana del Llibre en Català.

Tota la programació al web www.lasetmana.cat/llistat-activitats

Dirección:
Moll de Bosch i Alsina, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 10/09/2021 a 19/09/2021

Teléfono

Tel.:
933176135

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte