Ciutat Flamenco

Volver

Música. Los artistas residentes en Cataluña, protagonistas de la 27.ª edición del festival.

Ciutat Flamenco se ha convertido en una cita inexcusable para los amantes del género, tanto para los que buscan a artistas consagrados como los que quieren descubrir a nuevos valores.

A causa de la emergencia sanitaria, esta edición se ha tenido que trasladar al mes de octubre. Y ha requerido un nuevo enfoque en el planteamiento del festival, que ha optado por programar artistas residentes en Cataluña.

Ciutat Flamenco también ha apostado por programar espectáculos que todavía no han sido presentados, algunos ideados y desarrollados desde el propio festival.

Por segundo año consecutivo, el festival acogerá el Congreso de Flamencología y Pedagogia Flamenca. Esta edición estará dedicada a la guitarra, instrumento fundamental del flamenco.

Traductor de google :

Horarios


L´any 2020 no el recordarem com un dels millors de les nostres vides. La pandèmia ha estat devastadora i ha generat un desànim col·lectiu, però ens ha fet reflexionar i ser més forts. En el sector cultural, i en concret en el flamenco, hi hagut conseqüències que ningú podia preveure, com el tancament de tablaos i sales de concerts o la incertesa de molts artistes que han vist cancel·lades o posposades les seves activitats professionals. Aquesta situació ha mostrat la nostra vulnerabilitat i ara toca aprendre de l´experiència i redissenyar estratègies per mantenir el sector viu.

En aquest context, Ciutat Flamenco celebra la seva vint-i-setena edició. Ara més que mai volem mantenir el nostre compromís amb la creació, la innovació i la història d´una cultura musical arrelada a Barcelona des de sempre. Històricament, Ciutat Flamenco ha estat l´expositor dels grans noms i les propostes de major interès que han marcat l´evolució del flamenco al llarg del segle XXI, a més de ser l´impulsor de nous projectes i del teixit cultural i social d´una ciutat en permanent transformació.

Ciutat Flamenco ha aconseguit a dia d´avui erigir-se com una cita inexcusable per als amants del gènere, tant per als que busquen artistes consagrats com els que volen descobrir nous valors. S´ha convertit en un esdeveniment indispensable al calendari cultural de Barcelona i la fa còmplice programant en diferents espais de la ciutat.

Degut a l´emergència sanitària, aquesta edició s´ha hagut de traslladar a l´octubre. La nova situació ha requerit un nou enfocament en el plantejament estratègic del festival. Des de l´organització s´ha optat per programar artistes residents a Catalunya. A més, i com a novetat, s´ha obert una convocatòria dirigida a tots els artistes de flamenco que vulguin presentar el seu projecte per aquesta edició. L´objectiu principal d´aquesta és donar més accessibilitat als projectes d´aquí, donar suport al talent local i, al mateix temps, descobrir noves propostes artístiques.

Un altre aspecte important d´aquesta edició és que Ciutat Flamenco es convertirà en el primer escenari de molts dels projectes. Hem apostat per programar espectacles que encara no han estat presentats, alguns d´ells ideats i desenvolupats des del propi festival.

Per segon any consecutiu, el festival acollirà el Congrés de Flamencologia i Pedagogia del Flamenco. Aquesta edició estarà dedicada a la guitarra, instrument fonamental del món flamenco.

Després de tants anys de vida de Ciutat Flamenco, mantenim intacte l´ànim i l´empenta que va ser el motor de la seva creació el 1993. Ara, a més, sumem l´experiència acumulada que concedeix al festival la màxima credibilitat i solvència.

Diversos llocs

Dirección:
C Nou de la Rambla, 113
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Diversos llocs
Cuándo
Del 24/10/2020 al 31/10/2020.

Me gusta 204

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte