20è Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona "OFFF Barcelona". Edició virtual

Volver

Traductor de google :

Les entrades per l'OFFF Barcelona 2020 , ajornada degut a la COVID, continuaran sent vàlides per a les dates d'OFFF Barcelona 2021.

El Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, reuneix del 3 al 8 de maig en un format virtual a les principals veus de la indústria creativa que marquen les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l'art, l'espectacle i la cultura digital.

Aquest any OFFF Barcelona serà una experiència online 360º amb un món virtual especialment dissenyat per a la comunitat del festival i creat per Futura Space perquè tots els participants puguin viure una experiència d'immersió en el metavers, entès en sentit ampli com un regne virtual constant i compartit. En ell, cada participant haurà de crear una identitat pròpia dissenyada a través d'un avatar que podrà ingressar en un escenari que recrea les diverses instal·lacions del Museu del Disseny de Barcelona, novament col·laborador de OFFF per a aquesta nova edició.

En aquest món creat exclusivament per al festival, els usuaris podran interactuar amb amics, fer networking, participar de totes les conferències dels artistes convidats i viure cadascuna de les sorpreses immersives que s'han dissenyat per a aquesta edició. L’accés al món virtual serà de les 12h. a les 21h. durant tots els dies del festival.

Aquest any el festival oferirà 36 conferències i inclourà a més de 30 artistes i creadors de tot el món vinculats a l'àmbit de la creativitat, el disseny, la música, l'art, l'espectacle i la cultura digital. Tots els participants podran accedir a les xerrades ingressant a la sala Roots, l'escenari principal on es transmetrà el contingut dels principals artistes per compartir les seves idees, projectes i experiències amb el públic.

A més de la sala principal de les conferències oficials, s'han habilitat dues sales alternes de contingut exclusiu curat per Adobe i Roca Gallery. També s’ha creat una sala d'accés lliure dins del món virtual on es programaran més de 30 conferències. Les entrades ja estan disponibles aquí.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu del Disseny de Barcelona.

Museu del Disseny de Barcelona

Dirección:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu del Disseny de Barcelona
Cuándo
De 03/05/2021 a 08/05/2021

Teléfono

Centraleta:
932566800
Reservas:
932566801

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte