101a Cursa Allianz Jean Bouin - Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Volver

Cursa 5k Jean Bouin

Cursa oberta a tots els corredors populars que desitgin fer el circuit de 5k pels carrers més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

* Els corredors de 14 a 17 anys que desitgin participar han de presentar l’autorització signada pels pares / tutors legals. Edats inferiors s’han d’inscriure al circuit de la categoria d’escolar / federat corresponent. Autorització menors Open 5K

Horari de Sortida serà a les 9 h des de l’Av. Rius i Taulet a Montjuïc i l’arribada serà a l’Arc de Triomf, mítica meta de la Jean Bouin.

El temps màxim per fer la cursa de 5k és de 45 minuts.

Recorregut: Sortida: av. Reina Maria Cristina.

Itinerari: av. Rius i Taulet – Lleida – Tamarit – Entença – Gran Via (calçada central) - Gran Via, entre Rambla Catalunya i pg. de Gràcia (calçada mar) – pl. Tetuan (costat mar) – pg. Sant Joan (calçada Llobregat) – Ausiàs Marc – Bruc – Ronda Sant Pere (en sentit contrari) – pg. Sant Joan (calçada Llobregat) – pg. Lluís Companys (andana central).

Arribada: pg. Lluís Companys (andana central).

Circuït Open 10k

Cursa oberta a tots els corredors populars que desitgin fer el circuit de 10k per els carrers més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. La cursa Open està integrada al repte de la Challenge BCN10k.

* Els corredors dels 16 i 17 anys d’edat que desitgin participar han de presentar l’autorització signada per pares / tutors legals. Edats inferiors (14 i 15) s’han d’inscriure en el circuit de la categoria escolar / federat corresponent. Autorització menors Open 10K.

Recorregut: Sortida: av. Reina Maria Cristina.

Itinerari: av. Av. Reina Maria Cristina – Pl. Espanya – Av. Paral·lel – Florida Blanca – Entença – Gran Via – Pl. Tetuán – Pg. Sant Joan – Ausias Marc – Bruc – Rda. Sant Pere – Pg. Lluís Companys (costat Besòs) – Buenaventura Muñoz – Roger de Flor – Pg. Pujades – Pg. Picasso – Av. Marquès d’Argentera – Pg. Isabel II – Pg. Colom – Pg. Carner – Av. Paral·lel – Calabria – Tamarit – Av. Paral·lel (a l’alçada del c. Lleida es passaria a l’esquerra fins Pl. Espanya)- Pl. Espanya – Av. Reina Maria Cristina.

Arribada: av. Reina Maria Cristina.

Temps límit per l’Open 10K: 1h 45 minuts.

Inscripcions on line: La inscripció únicament serà vàlida i es podrà realitzar via on-line www.jeanbouin.cat fins al dimarts dia 26 de novembre 2024 a les 23h 59m.

FIRA DEL CORREDOR:

Recollida de dorsals i xips oficials, Samarreta Tècnica Mizuno (Cursa Open 5k i 10k) i bossa d’obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris de la inscripció.

Per a recollir dorsals i xips els titulars de la inscripció amb el DNI o bé amb autorització del titular, valgui fotocòpia amb DNI amb signatura de conformitat i comprovant d’inscripció, o amb el mòbil portant els documents necessaris.

Per recollir el dorsal s’ha de reservar dia i franja horària (divendres de 10 a 15h), (divendres de 15 a 20h), (dissabte de 10 a 15h) i (dissabte de 15 a 20h).

  • Ubicació:  PALAU 4 – Avda. Rius i Taulet (Entre Avda. María Cristina i C/ de la Guardia Urbana)
  • Horari: Divendres 29 de desembre (10h-20h) – dissabte 30 desembre (10h-20h).

Dissabte 30 desembre a partir de les 18:30h ja no es gestionarà cap tipus d’incidència o modificació en les inscripcions, Ni tampoc noves altes a la cursa.

Podeu consultar tota la informació de la cursa en aquest enllaç.

Horarios

Otros

Organizado por:
Diari El Mundo Deportivo.

Incripcions on-line al web www.jeanbouin.cat: fins les 23.59 h del dia 21 de novembre de 2023

Sortida des de l'Avinguda Reina Maria Cristina

Dirección:
Avinguda de la Reina Maria Cristina, 1 - 13
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sortida des de l'Avinguda Reina Maria Cristina
Cuándo
01/12/2024

También puede interesarte...