Cicle de Cinema i Drets dels Infants 'A Barcelona els infants no esteu sols'

Volver

Traductor de google :

Sota el lema “A Barcelona els infants no esteu sols”, el cicle té per objectiu convidar als infants a reflexionar sobre el sentiment de soledat i facilitar eines i propostes per combatre aquesta situació no volguda.

El Cicle de Cinema proposa abordar les situacions i sensacions de soledat que estan vivint els infants de Barcelona, especialment durant la pandèmia. L’objectiu és acompanyar-los i facilitar-los eines per fer front i trobar solucions davant la sensació de soledat no volguda. En aquest camí, els infants i adolescents de la ciutat descobriran que no estan sols, i que sempre trobaran una mà que els guiï i els aculli per tal de créixer i desenvolupar-se com a persone

Les sessions presencials del Cinema en Família, es celebraran els diumenges 11, 18, 25 d’abril i 2 de maig als Cinemes Girona.

En aquesta edició, que ha començat el 7 d’abril i finalitza el 2 de maig, les sessions es realitzen tant en format virtual com presencial. La programació és gratuïta i es basa en un total de 30 sessions dividides en 6 pel·lícules: Un Monstruo viene a verme, Ploey: mai volaràs sol, Què fem amb Maisie?, L’extraordinari viatge de T.S Spivet, La meva setmana extraordinària amb la Tess, i El viatge de la Bu i altres contes.

Les projeccions del cicle es distribueixen per nivells educatius: cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior d’educació primària i 1r 1 2n cicle de l’ESO; més 4 sessions adreçades al públic familiar i 2 per a entitats socioeducatives. El professorat compte amb el suport d'una guia pedagògica, on es descriuen els objectius i metodologia del programa, així com a dades d'interès i les propostes d'activitats per a desenvolupar a l'aula.

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants és una proposta pedagògica dissenyada des de la mirada dels nens i les nenes amb l’objectiu de crear espais de reflexió i debat dintre de l'espai escolar, familiar i de lleure educatiu, per tal de dotar als infants d'elements pel desenvolupament d'una ciutadania activa, basada en el respecte a l'altre, la solidaritat, la corresponsabilitat i el pensament crític.

Programa detallat: https://www.cinemadretsinfants.cat/

Horarios

Otros

Se celebra en:
Cinemes Girona.
Organizado por:
Ajuntament de Barcelona.

Cinemes Girona

Dirección:
C Girona, 175
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Cinemes Girona
Cuándo
De 07/04/2021 a 02/05/2021

Teléfono

Tel.:
93 450 98 26 Teleduca
Tel.:
931184531

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte