Zona de Banys - El Parc del Fòrum

Back

Amb motiu de la celebració del Festival Primavera Sound, la Zona de Banys del Fòrum restarà tancada del 24 de maig fins al 6 de juny. 
Només podran accedir, les persones usuàries del Servei de bany assistit en l’horari de 10:30 a 14:30 hores

Consulteu sobre el mapa el nivell d'ocupació de cada platja.

Des del 30 de juliol de 2022 queda prohibit fumar a les platges de Barcelona. S'exceptua d'aquesta prohibició l'espai ocupat per les "guinguetes-bar" de temporada instal·lades a la sorra.

El servei de suport al bany adreçat a les persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l’aigua de manera autònoma es prestarà sota la supervisió del personal tècnic. Per garantir el funcionament correcte del servei i la comoditat de les persones usuàries cal sol·licitar cita prèvia (usuaris individuals i grups organitzats). La reserva es pot fer en línia o per telèfon. 

Els grups organitzats i els centres sempre han de reservar cita prèvia per telèfon i especificar el nombre total d’assistents i el grau de dependència que tenen. 

Les persones usuàries individuals que únicament vulguin fer ús de la zona d’ombra o necessitin material de préstec també hi poden accedir sense cita prèvia. En aquests casos, però, la disponibilitat d’espai, material i atenció queda supeditada a les cites de cada punt i es prioritzen les reserves formalitzades amb antelació.

Accessible for people with physical disabilities

Titularity:
or

Schedule

Zona de Banys -

Address:
Plaça del Fòrum, 1
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Besòs i el Maresme
City:
Barcelona
Zona de Banys -
Address
Plaça del Fòrum, 1

Phone number

Prior appointment:
607 569 374 10.30 a 19.30 hores, tots els dies de la setmana

If you would like to make a correction related to this organisation or facility...let us know