Park Güell

Back

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

There is nothing in the world like Park Güell, one of Antoni Gaudí's most emblematic works.

Far more than a park, this is a symbol of Barcelona. There is nothing in the world like Park Güell, one of Antoni Gaudí’s most emblematic works, as it was conceived as a monumental site where the natural surroundings are inseparable from its architectural features.

Its uniqueness received official recognition in 1969, when it was declared a historical and artistic monument of national interest and, above all, in 1984, when it was declared a Heritage of Humanity site by UNESCO.

The fact it is an internationally recognised monumental space makes it no less important as a public park, equipped as it is with all the facilities and services that make it an ideal recreation space, for local residents and all its visitors in general.

Since the completion of the comprehensive remodelling work carried out on it in 2006, the park has offered a guide service that helps people with hearing or visual impairment to discover it.

Accessible for people with physical disabilities

Titularitat:
or
Traductor de google :

Schedule

La compra d'entrades per visitar el Park Güell es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària. Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l'hora d'inici de la franja assignada. No es permetrà l'accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l'import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar el Park Güell,. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia trucant al 010 o mitjançant el portal bcn.cat; o si es consta al padró de Barcelona també es pot fer a través de l’Oficina Virtual de Tràmits  https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20100001515.

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica al Park Güell es recomanen diferents accessos: el de Carretera del Carmel, 23 (on també hi ha l'aparcament per a autocars), el del carrer de Larrard (entrada per lateral carrer Olot) i els de l'Avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya i Baixada de la Glòria, als quals s'hi accedeix per escales mecàniques. No es recomana arribar al Park Güell amb vehicle privat, la major part de l'estacionament al voltant del parc és àrea verda exclusiva per residents. Els visitants que arribin en vehicle privat tenen a la seva disposició l’aparcament BSM Travessera de Dalt – Park Güell.  Es recomana  reserva prèvia .

Address:
Carrer d'Olot, 7
District:
Gràcia
Neighborhood:
la Salut
City:
Barcelona
Address
Carrer d'Olot, 7

Phone number

Tel.:
010
Information:
934091831 (de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h)

More information

Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePG
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aG

If you would like to make a correction related to this organisation or facility...let us know