Park Güell

Back

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Park Güell is one of Antoni Gaudí’s most important architectural works.

Park Güell is one of Antoni Gaudí’s iconic works. It is the dream of a genius that has become one of the symbols of Barcelona. Over 100 years ago Gaudí was commissioned by Eusebi Güell to build a residential area for well-to-do families. Güell wanted to recreate a British garden and this is why it has the English name “Park” Güell (and not “Parc” in Catalan).

The residential project eventually turned into a huge private garden that Güell ceded for public events. At the same time it began to appear as one of the city’s attractions in tourist guides. The heirs to Eusebi Güell’s estate offered the space to the City Council and in 1926 it was opened as a municipal park.

The park was recognised as an artistic monument in 1969 and declared a World Heritage Site by UNESCO in 1984.

Check out the offers available for users of the Gaudir Més programme.

Accessible for people with physical disabilities

Titularity:
or

Schedule

La compra d'entrades per visitar el Park Güell es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària. Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l'hora d'inici de la franja assignada. No es permetrà l'accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l'import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar el Park Güell,. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia trucant al 010 o mitjançant el portal bcn.cat; o si es consta al padró de Barcelona també es pot fer a través de l’Oficina Virtual de Tràmits  https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20100001515.

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica al Park Güell es recomanen diferents accessos: el de Carretera del Carmel, 23 (on també hi ha l'aparcament per a autocars), el del carrer de Larrard (entrada per lateral carrer Olot) i els de l'Avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya i Baixada de la Glòria, als quals s'hi accedeix per escales mecàniques. No es recomana arribar al Park Güell amb vehicle privat, la major part de l'estacionament al voltant del parc és àrea verda exclusiva per residents. Els visitants que arribin en vehicle privat tenen a la seva disposició l’aparcament BSM Travessera de Dalt – Park Güell.  Es recomana  reserva prèvia .

Address:
Carrer d'Olot, 7
District:
Gràcia
Neighborhood:
la Salut
City:
Barcelona
Address
Carrer d'Olot, 7

Phone number

Tel.:
010
Information:
934091831 de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h

More information

Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePG
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aG

If you would like to make a correction related to this organisation or facility...let us know