Visit the Temple and the Crypt of the Sagrada Família!

Back

Suspeses les visites a la Basílica a partir del 13 de març

The visit lets you experience the beauty of Antoni Gaudí's emblematic work, admire the temple's interior and its crypt.

Throughout the year, the Sagrada Família offers you the chance to visit its interior and see its crypt. Eight of the temple’s towers have so far been built, 4 on each facade, and you can visit them too, weather conditions permitting.

The Sagrada Família is Gaudí’s best-known work worldwide, a Barcelona icon and the city sight that attracts the most visitors. It was declared a World Heritage site by UNESCO in 2005 and is noted for its pioneering design and enormous symbolism.

Traductor de google :

Schedule


VISITES A LES TORRES (només amb ascensor)
De les 18 torres que va projectar Gaudí per a la basílica de la Sagrada Família, actualment hi ha vuit torres construïdes, quatre a la façana del Naixement, i quatre a la façana de la Passió.

Els tiquets per visitar les torres no estan inclosos al preu de l´entrada i es poden adquirir a les taquilles o comprant l´entrada combinada 'Les millors vistes' online. L´aforament està limitat: et recomanem que compris l´entrada online.

Les façanes no es comuniquen i, per tant, tenen accessos independents. La pujada a les torres es fa únicament amb ascensor, un a cada façana. Pots triar la torre de la façana del Naixement, des d´on gaudiràs de vistes cap a l´est de Barcelona, o la de la Passió orientada cap al centre de la ciutat. La baixada es fa amb ascensor a la façana de la Passió, i per les escales a la façana del Naixement.

Per raons de seguretat els nens menors de 6 anys no poden pujar a les torres i fins als 16 anys han d´anar acompanyats d´un adult. Tampoc hi poden pujar les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat visual o amb cadira de rodes. Quan les condicions meteorològiques siguin adverses per fort vent i/o pluja, els ascensors que donen accés a les torres poden romandre tancats.

HORARIS ASCENSOR:
De 9.00 h fins a 30 minuts abans del tancament del temple (ascensor de la Passió)
De 9.00 h fins a 15 minuts abans del tancament del temple (ascensor del Naixement)

Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica

Address:
C Provença, 450
District:
Eixample
Area:
La Sagrada Família
Post Code:
08025
City:
Barcelona
Where
Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica
When
Ongoing event

Phone number

Tel.:
932080414 Servei dAtenció al Visitant
Fax:
934761010

I like 1279

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share