Visita lliure al Terrat Viu

Back

Traductor de google :


El Terrat Viu del Museu
Superfície total de la coberta 13.800 m2, Terrat Viu 7.100 m2.

Com és el Terrat Viu del Museu?
Les característiques i situació dels edificis condicionen els tipus de plantes de les cobertes verdes. El Terrat té una limitació de pes, el mar és a prop i sovint hi bufa el vent. Per no sobrepassar el pes establert, s´han triat plantes herbàcies que necessiten poc gruix de terra, evitant arbres o vegetació pesant.

El Terrat Viu té flora adaptada a les condicions ambientals de la Mediterrània i en concret de Barcelona i a la proximitat del mar.

Què hi ha al Terrat Viu?
Prats mediterranis de plantes anuals, que sobreviuen a la calor de l´estiu en forma de llavors quan la planta s´asseca o de bulbs sota terra, esperant millors condicions per tornar a brotar. Són plantes adaptades a la proximitat del mar.
Basses d´aigua dolça, amb vegetació autòctona. A les basses hi viuen molts animals microscòpics que s´alimenten de les algues del plàncton i que són l´aliment d´altres animals més grossos. Les basses mostren així ambients d´aigua dolça, rics en vida.
És un terrat experimental on es podrà investigar i fer recerca sobre cobertes verdes.
Es fa un seguiment de les plantes i dels animals per conèixer quines espècies són les més adients per a les cobertes verdes de Barcelona.

Àrees del Terrat Viu
El Terrat Viu consta de 7 àrees: una àrea d´acollida central introductòria amb algunes de les espècies més freqüents dels nostres terrats, també clavellines d´aire, que poden viure sense terra i plantes enfiladisses; tres tipus de prats mediterranis de plantes anuals i tres tipus de llacunes.

Schedule

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Address:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
District:
Sant Martí
Area:
El Besòs i el Maresme
Post Code:
08019
City:
Barcelona
Where
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
When
From 28/06/2020 to 31/12/2020.

Phone number

Tel.:
932566002

I like 91

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share