Guided visit to the Parc del Laberint

Back

Disponibilitat segons el calendari d'ocupació de l'organitzador, La Fàbrica del Sol.

Routes. Are you ready to become lost and find the way out?

The Parc del Laberint is home to one of the city’s most photogenic gardens, inviting people to become lost among the vegetation, fauna and mythology. Apart from its beauty, it is also considered one of Barcelona’s oldest gardens.

Delve into the park with this guided route for groups of adults of families, discover its history, mythology and hidden secrets.

Improvements have recently been made to the park’s ponds and fountains, to make the hydraulic system more efficient and reduce water consumption.

Traductor de google :

Schedule

Les rutes tenen una durada de 2h. Nombre màxim de participants: 25.Cal un mínim de 10 persones per a realitzar l´activitat.No apta per a persones amb mobilitat reduïda.Existeix una versió adaptada per a públic amb discapacitat intel·lectual, en cas de voler-la demanar feu-ho constar en l'apartat observacions del formulari. Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l´hora s´assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d´arribada. La reserva està sotmesa al calendari d´ocupació del centre. Les anul·lacions s´han d´informar amb un mínim de 48 h d´antelació.Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. Les activitats són en català.

Consulteu aquí les condicions de pagament de la ruta guiada.

Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars (PAE): Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars

Address:
Pg Castanyers, 1
District:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Post Code:
08035
City:
Barcelona
Quan
Permanent event

Website

Web inscripcions:
http://goo.gl/IIEH1l

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share