Estiu als Museu: El fil de l'aigua

Back

Visita guiada. Un recorregut pels espais vinculats a l'aigua del Monestir de Pedralbes.

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes acull El fil de l'aigua, una visita guiada que recorre els espais vinculats a l'aigua, durant els vespres dels divendres d'estiu.

L'aigua té component un simbòlic en els espais sagrats cristians, com l'església i el claustre, però també és un element bàsic de la vida monàstica.

La visita inclou els espais vinculats a l’aigua del claustre, la cuina, el claustre dels gats i l’hort medieval, així com explicacions sobre el sistema d’abastament d’aigua.

Activitat per a majors de 12 anys.

L'aforament és limitat. Podeu comprar les vostres entrades aquí.

Traductor de google :

Schedule

L’aigua és absolutament necessària pel desenvolupament de la vida monàstica a la vegada que té un fort component simbòlic en espais sagrats cristians com l’església i el claustre. Durant el recorregut es parlarà del sistema d’abastament d’aigua i el seu recorregut des de la mina, el seu pas pel claustre, la cuina, el refetor, la cuina de la infermeria i l’hort. L’aigua serà el fil conductor per teixir un relat de la vida quotidiana de la comunitat en que el medi natural i l’entorn patrimonial seran els protagonistes. La visita inclou els espais vinculats a l’aigua del claustre, la cuina, el claustre dels gats i l’hort medieval del monestir de Pedralbes.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Address:
Baixada del Monestir, 9
District:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
When
From 10/06/2022 to 02/09/2022

Phone number

Switchboard:
932563434
Fax:
932039408

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share