Una gran oportunitat per conèixer la joia de Domènech i Montaner

Back

Accés per la porta principal del recinte, a la cruïlla de l'avinguda Pare Claret amb el carrer Cartagena.

El Recinte Modernista de Sant Pau ha estat catalogat com a Monument Històric Artístic i declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Sant Pau és el conjunt modernista més gran del món i un espai màgic per descobrir. La visita a aquesta impressionant obra de Lluís Domènech i Montaner  permet gaudir d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys.

Durant la visita es fa un recorregut per l’evolució d’una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa. També s’explica com va ser dissenyat i construït el Recinte Modernista i quin ús té actualment com a centre de coneixement de renom internacional.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Sant Pau Recinte Modernista.


Programa Amic Veí:

A través d'aquesta modalitat hi podran accedir els veïns dels barris adjacents al Recinte (Sagrada Família, Baix Guinardó, Guinardó, Camp de l'Arpa del Clot), amb una quota anual de 5 e que els permetrà obtenir una targeta personal i intransferible per accedir-hi de forma lliure i il·limitada.

Els avantatges que obtindreu per fer-vos Amic Veí són: 30% de dte. en l'adquisició d'entrades per a visites guiades, descomptes a la botiga, descompte fins al 20% de dte. en les activitats programades i informació preferent.

Amic Veí Gratuït:

Modalitat adreçada als residents a les finques contigües al perímetre de protecció patrimonial del Recinte Modernista. Aquests veïns i veïnes estan exempts del pagament de la quota anual de 5 e i compten amb els mateixos avantatges que la categoria Amic Veí. Consulteu si podeu acollir-vos a aquesta modalitat enviant un correu electrònic a amics.recinte@santpau.cat.

Amic Col·laborador:

A través d'una aportació anual de 30 e, aquesta modalitat ofereix els següents avantatges: 6 invitacions per a visites lliures, descomptes en les visites i activitats, 30% de dte. en l'adquisició d´entrades per a visites guiades, 30% de dte. en l'adquisició d´entrades addicionals per a visites lliures, descomptes a la botiga, fins al 20% de dte. en les activitats programades i informació preferent.

Amic Benefactor:

A través d'una aportació anual mínima de 50 e, aquesta modalitat ofereix els següents avantatges: 6 invitacions per a visites lliures, 2 invitacions per a visites guiades, descomptes en les visites i activitats: 30% de dte. en l'adquisició d'entrades addicionals per a visites lliures, 30% de dte. en l'adquisició d'entrades addicionals per a visites guiades, descomptes a la botiga, fins al 20% de dte. en les activitats programades, invitacions a les activitats programades i informació preferent.

Es pot obtenir la targeta enviant correu a amics.recinte@santpau.cat, trucant al telèfon 93 553 78 26
o anant directament al Recinte Modernista, a l´espai d´acollida.

Sant Pau Recinte Modernista

Address:
C Sant Antoni Maria Claret, 167
District:
Horta-Guinardó
Area:
El Guinardó
Post Code:
08025
City:
Barcelona
Where
Sant Pau Recinte Modernista
When
Ongoing event

Phone number

Phone:
935537801
Telephone of information:
935 537 801

I like 719

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share