Teatre "Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig"

Back

Col·lectiu Que no salga de Aquí | Creat per Laura Vila Kremer, Raquel Loscos, Víctor Ramírez Tur

Un espectacle sobre les intersexualitats en primera persona que mostra com canvia la història quan l’expliquem nosaltres mateixes.

L’hermafrodita a cavall no és cap guerrera, és una amant. Una amant capaç de reclutar cossos fins ara impensables i, per tant, impossibles de desitjar. Una amant capaç de reclutar una horda d’anatomies intersex amb una missió: revolucionar la idea mateixa d’ordre social i transformar-lo.

Amb eines del teatre documental, la performance, el conte de ciència ficció i el  freak showHermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig, parla de la vivència de les intersexualitats en primera persona i proposa la fundació d’un nou ordre allunyat dels esquemes rígidament duals que hem heretat.

Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig és un conte de vegades inquietant i de vegades estrident, sempre emocionant, que rastreja l’evolució del mite de l’hermafrodita des de la llegenda arcaica fins les persones que l’encarnen en l’actualitat, i que explica com canvia la història quan ens fem les narradores de la nostra pròpia diferència.

Schedule

Others

Occur on:
Tantarantana Teatre.
Tickets sold at:
Tantarantana Teatre.

Tantarantana Teatre

Address:
C Flors, 22
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Tantarantana Teatre
When
From 12/01/2024 to 04/02/2024

Phone number

Information:
93 441 70 22
Tel.:
934417022
Fax:
934417094

Website

Web venda d'entrades:
http://www.tantarantana.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know