Teatre familiar 'Full House', a càrrec de la Cia. Eléctrico 28

Back

Traductor de google :

Als jardins

Una faula divertida i sorprenent sobre la convivència entre cultures

En aquest món tan divers és possible que aquells veïns que crèiem estranys se´ns assemblin molt més del que ens pensàvem, siguin com siguin i vinguin d´on vinguin.

Full House és un espectacle sense text de teatre físic i música en viu que ens planteja a través d´una faula contemporània el tema de la convivència, abordat des de la diversitat de cultures i la necessitat de compartir. Quatre animals diferents que són uns veïns però que no s´havien adonat de les necessitats ni de les semblances de qui tenen just al costat de casa seva.

Eléctrico 28 és un col·lectiu d´artistes catalans i austríacs que treballen els seus espectacles amb l´objectiu de transformar l´espai públic. Escenaris naturals i de carrer que donen lloc a moltes formes teatrals que obren les portes a moltes maneres diferents de veure i de viure la vida. L´humor i l´amor són el motor principal de les seves creacions.

Fitxa artísticaAutoria: Eléctrico 28Direcció: Ana Redi-MilatovicDramatúrgia: Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell i Alina StockingerAmb: Ana Redi-Milatovic, Alina Stockinger, Josep Cosials i Sergi Estebanell

Schedule

Teatre Nacional de Catalunya

Address:
Pl Arts, 1
District:
Eixample
Neighborhood:
el Fort Pienc
City:
Barcelona
Where
Teatre Nacional de Catalunya
When
From 16/05/2021 to 17/05/2021

Phone number

Ticket sale:
93 306 57 20
Tel.:
933065700
Fax:
933065701

Website

Web venda d'entrades:
http://www.tnc.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share