‘Eufòria’

Back

Theatre. The play is the journey of a group of single people towards a shared end, through this world sick with euphoria, offering infinite promises.

Somewhere, at some time, a group of people get together to celebrate their birthday. They do so before starting to pursue the dream that each of them has built based on fiction, from the most intimate desires and dazzling impatience. The dream of being at the very top of things, in a permanently joyful world.

And their euphoria at achieving it will be a hurricane that accepts no limit or no end.

Artistic information

Written and directed by: Lara Díez Quintanilla; Cast: Ramon Bonvehí, Marta Codina, Mireia Illamola Riubugent/Lara Díez Quintanilla, Laura Pau, Bàrbara Roig Grifoll and Marc Tarrida Aribau.

Show in Catalan.

Duration: 1 hour and 35 minutes.

Traductor de google :

Schedule

Sinopsi

Un poble que vivia galopant en l’eufòria eterna es va veure amenaçat per un final. No hi havia res a fer per evitar-ho. Qualsevol intent de rebel·lar-s’hi produïa l’efecte contrari. Tothom va col·lapsar. La majoria va preferir anticipar-se i esclatar abans d’enfrontar-se a un moment així. Qui es va quedar va haver de tirar enrere, travessar un pantà bipolar i tornar al principi per poder, a la fi, assumir que s’acabaria.

L’obra és el viatge d’un grup de persones soles cap a un final compartit, a través d’aquest món malalt d’eufòria, que es promet infinit.

Lara Díez Quintanilla, autora resident de la Sala Beckett la temporada 2020-21, dirigeix Eufòria, el text resultant de la seva residència. L’autora ha volgut parlar d’aquesta sensació, d’aquest sentiment de benestar total que es mou radicalment en termes absoluts.

L’eufòria és com un huracà, on hi és ella no hi ha ningú més i anul·la la possibilitat de trobada real amb l’altre. Resulta embogidora quan es converteix en un estat sostingut o en l’objectiu final de tot. Assimilar-la com a sinònim de felicitat és la nostra malaltia genètica col·lectiva, perquè transforma la vida en un contenidor d’expectatives impossibles i en una fàbrica de frustració interminable.

Fitxa artística:

Autorita a direcció: Lara Díez Quintanilla.

Repartiment: Javier Beltrán, Marta Codina, Mireia Illamola Riubugent/Lara Díez Quintanilla, Laura Pau, Bàrbara Roig Grifoll i Marc Tarrida Aribau

En les funcions dels dies 27 i 28/05, 2 i 3/06, Lara Díez Quintanila substituirà Mireia Illamola Riubugent.

Espai i il·luminació: Cube.bz

Vestuari: Laura Garcia Martos

Utilleria: Camille Latron Llorens

Caracterització: Alice Del Bello

Música original, espai sonor i vídeo: Erol Ileri

Moviment: Marta Tomasa

Fotografia: Kiku Piñol

Vídeo promocional: Raquel Barrera

Ajudant de direcció: Ramon Bonvehí Rosich

Suport en dramatúrgia i direcció: Bernat Reher

En aquest espectacle es fan servir llums estroboscòpiques

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Address:
C Pere IV, 228*232
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Poblenou
City:
Barcelona
Where
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
When
From 24/05/2023 to 11/06/2023

Phone number

Tel.:
932845312
Fax:
932197927

Website

Web venda d'entrades:
https://www.salabeckett.cat/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know