‘Començar’

Back

Espectacles. La Laura i en Dani coincideixen per primera vegada en una festa i s’enfronten a la soledat, la companyia, el misteri i la vida en general, potser per començar un “tot” inexistent fins aleshores.

La Villarroel estrena la temporada amb Començar , un espectacle interpretat per Mar Ulldemolins i David Verdaguer. Escrita per David Eldridge, l’obra neix a partir de la traducció i adaptació de Pau Carrió, que també dirigeix l’espectacle.

El text ens explica la història de la Laura i en Dani, dos joves que es troben a la festa d’inauguració del pis d’ella quan la trobada sembla haver arribat al final i no queda cap més convidat. No es coneixen entre ells: ella té una feina d’alta direcció que li agrada, però no té família propera; ell, per la seva banda, detesta la seva feina a l’administració i està divorciat. Ple de misteri i fets inesperats, la trobada enfrontarà dues persones intel·ligents, divertides i amb motxilles ben diferents que potser serà el principi d’alguna cosa.

Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Villarroel Teatre.
Tickets sold at:
Villarroel Teatre.

La festa que la Laura ha fet per estrenar el seu pis s'ha acabat, però queda un últim convidat, el Dani. No es coneixen. Els dos tenen prop de 40 anys. Ella, té una feina d'alta direcció que li agrada i no té família propera. Ell, té una feina d'administratiu que detesta, i està divorciat. Dues persones intel·ligents i divertides, a punt de decidir, l’una davant de l’altra. Semblen a kilòmetres lluny. Els dos estan sols. Podrien anar-se'n al llit aquesta nit i no tornar-se a veure. O ni tan sols això. O potser tot està a punt de començar?


Fitxa artística

De David Eldridge

Traducció i adaptació: Pau Carrió

Direcció: Pau Carrió

Intèrprets: Mar Ulldemolins i David Verdaguer

Villarroel Teatre

Address:
Villarroel, 87
District:
Eixample
Neighborhood:
l'Antiga Esquerra de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Villarroel Teatre
When
From 07/09/2021 to 01/11/2021

Phone number

Tel.:
934511234
Fax:
934516566

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share