Teatre 'Adéu Arturo'

Back

Traductor de google :

‘Adeu Arturo’ parla del mateix de sempre, de  teatre. De el teatre que fem a la nostra vida quotidiana; el teatre que hi ha al carrer, als mercats, en les nostres feines, a la família, amb les nostres amistats i també socialment, on despleguem les nostres habilitats interpretatives en tota classe d'actes, "paripés", festes, casaments, batejos, comunions i enterraments.

 A partir de la mort als 101 anys d'edat del polifacètic artista internacional  Arturo Cirera Mompou, el públic coneixerà el veritable guió de la vida d'aquest conegudíssim escriptor, pintor, escultor, col·leccionista d'art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director.

  ‘Adeu Arturo’ és un cant a la vida i de com viure-la intensament.  Una esbojarrada comèdia, amb tocs "surreals" que, com sempre, estarà amanida amb les coses que ens caracteritzen i a el més pur estil de  La Cubana: amb participació del públic, sorpreses, música i molt d'humor.

Direcció: Jordi Milán

Actors: Xavi Tena, Filomena Martorell, David Ramírez, Annabel Totusaus, Núria Benet, Alex Gonzalez, Montse Amat, Toni Sans, Virginia Melgar, Miquel Arnau i Víctor Gómez

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Coliseum.

Teatre Coliseum

Address:
G.V. Corts Catalanes, 595
District:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Teatre Coliseum
When
From 02/02/2022 to 09/03/2022

Phone number

Tel.:
933171448
Tel.:
902424243
Fax:
934120114

Website

Web venda d'entrades:
https://www.grupbalana.com/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share