Taller 'Vine a anellar ocells!'

Back

Traductor de google :

Vine a anellar ocells!, una activitat en la qual podreu conèixer els ocells de Montjuïc i la pràctica d'identificació d'aquests animals. Aquesta acció es durà a terme els dies 5 de març, 2 d'abril, 7 de maig i 4 de juny.

Descobreix aquest mètode científic per a estudiar l'ecosistema de la muntanya, un exercici per a tothom on es podrà participar de manera activa en l'anellament dels ocells.

L'activitat està associada a l'aula de Natura urbana. La fauna de la muntanya de Montjuïc. L'espai, amb un enfocament didàctic, contribueix al coneixement del valor ecològic d’un destí popular de lleure on la ciutadania sol anar a passejar, practicar esport o gaudir d’esdeveniments esportius i culturals. Alhora, planteja al visitant l’impacte que aquestes activitats humanes i l’afluència massiva de persones generen en aquest medi i que poden comprometre les condicions de vida i tranquil·litat que necessiten moltes espècies, així com conscienciar de la necessitat de respecte del medi natural i de la conservació d’entorns naturals com la muntanya de Montjuïc.

Schedule

Others

Occur on:
Castell de Montjuïc.

Castell de Montjuïc

Address:
Carretera de Montjuïc, 66
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Castell de Montjuïc
When
From 05/03/2023 to 04/06/2023

Phone number

Tel.:
932564440

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know