Enfocat a fer un viatge pels 4 continents on es cultiva el cacau, aprenem sobre la geografia i la història del cacau a través d'un tast que ens apropa als diferents orígens i tipus de cacau del món.
Schedule
Days | Hours | Preus | Observation | |
---|---|---|---|---|
27 abril,
11 maig i 25 maig |
a les 17.30 h |
Entrada general: 12.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1h |
Others
- Occur on:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Address:
- Carrer del Comerç, 36
- District:
- Ciutat Vella
- Neighborhood:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- City:
- Barcelona
- When
- From 03/02/2024 to 25/05/2024
Website
- E-mail inscripcions:
- reserves@museuxocolata.cat
If you would like to make a correction related to this activity...let us know