Taller 'Sukiyaki i altres nabes'

Back

Traductor de google :

Quan comença a fer fred, què us ve de gust menjar? Aprendrem a cuinar carn, peix i verdures dins d'una gran cassola. Farem receptes molt fàcils però molt saboroses. Deixa’t sorprendre pels gustosos brous i els farcits característics de la cuina japonesa de cassola.         

Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.            

Professor/a: Miho Miyata.       

Quan comença a fer fred, què us ve de gust menjar? Aprendrem a cuinar carn, peix i verdures dins d'una gran cassola. Farem receptes molt fàcils però molt saboroses. Deixa’t sorprendre pels gustosos brous i els farcits característics de la cuina japonesa de cassola.         

Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.            

Professor/a: Miho Miyata.       

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic La Sedeta.
Registration at:
Centre Cívic La Sedeta.

Format online

Address:
C Sicília, 321
City:
Barcelona
Where
Format online
When
From 04/11/2021 to 02/12/2021

Phone number

Tel.:
934591228
Tel.:
932073703

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share