Taller 'Prevenció de robatoris i estafes'

Back

Les persones grans poden ser un col·lectiu altament vulnerable a estafes i abusos, En aquesta xerrada, de la mà del Cos de Mossos d’Esquadra es facilitaran recomanacions informació per a identificar escenaris en els quals es comenten delictes, així com mesures preventives per evitar-les.

A càrrec de Servei de Teleassistència Municipal i Mossos d’Esquadra

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Navas.
Registration at:
Centre Cívic Navas.

Del 20 de novembre al 5 de desembre. Renovacions persones inscrites setembre-desembre 2023: A partir de les 9.30 h del dilluns, 20 de novembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

De l’11 de desembre al 5 de gener. Obertes a tothom: a partir de les 9.30 h del dilluns, 11 de desembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

Centre Cívic Navas

Address:
Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
District:
Sant Andreu
Neighborhood:
Navas
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Navas
When
13/03/2024

Phone number

Tel.:
933493522

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know