Prof.: Xènia (Zero Waste BCN)
A la Península tenim un munt de receptes tradicionals vegetarianes. La tríada de gaspatxo andalús, ajoblanco i salmorejo. L'escabetx de verdures i la coca d’escalivada o de recapte. Algun dolç com l'arròs amb llet i una de les millors truites sense ou. També passarem per Portugal, preparant la famosa feijoada i un caldo verde. Redescobreix l'esplèndida cuina espanyola i portuguesa en clau vegetariana!
Schedule
Days | Hours | Preus | Observation | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 18.30 h a 20.30 h |
Entrada general: 73.57 €
+ suplement: 28 e
Reducció i subvenció dels imports als cursos,informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Others
- Registration at:
- Centre Cívic Pati Llimona.
En línia i presencials: a partir del dilluns 24 de març de 2025 a les 10 h i fins al 10 de maig de 2025: https://inscripcions.patillimona.net
Horari presencial: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
- Occur on:
- Centre Cívic Pati Llimona.
- When
- From 25/04/2025 to 13/06/2025
Phone number
- Tel.:
- 932566100
Website
- Web:
- https://patillimona.net/
- Web inscripcions:
- https://inscripcions.patillimona.net
You may also be interested in...1 / 7
-
Cuina Urànica: Taller 'La recepta del mes del CFA Rius i Taulet'
- Where:
- Centre Cívic Vil·la Urània
- When:
- Del 24/01/2025 al 28/03/2025
-
Taller 'Arrossos i plats de cullera'
- Where:
- Centre Cívic Casa Golferichs
- When:
- Del 28/01/2025 al 18/03/2025
-
A taula! Cicle de cultura i gastronomia: Taller 'Nabemono: la fondue japonesa'
- Where:
- Centre Cívic El Sortidor
- When:
- 24/03/2025