Taller per a infants 'Som el que ens mira'

Back

Mirar, remenar, espiar, investigar, sabem observar? Sabem qui ens està mirant? Sabem també, la poderosa de la nostra mirada? En aquest taller serem espies, investigadors, recol·lectors d’imatges i també, juntament amb les obres de Jone Erzilla, creadors.

A través d’exercicis artístics aprendrem a pensar al voltant de l’observació, les imatges que ens envolten i arriben al nostre espai personal. Crearem noves finestres per mirar al món amb altres ulls.

1. La llum que ens toca.

Mirar i ser mirats. Ens presentem i coneixerem el nostre lloc de treball. Explorem amb exercicis d’observació i dibuix, donem inici a la nostra investigació aprenent a observar. Caminada grupal pel centre i observació amb llibretes.

2. Mirar cap a fora.

Els ulls cap a fora descobreixen nous passatges i camins, comencem a registrar, a través de la manipulació de material, del dibuix i de l’escriptura de paraules. Mirar també serà escoltar, parlarem de l’escolta expandida, enregistrarem so creant el nostre propi dispositiu d’escolta.

3. Mirar cap a dins.

Els ulls miren cap a dins i recorden els somnis, en aquesta sessió treballarem amb transparències de colors i collage per avivar la imaginació. Farem exercici amb els nostres cossos per parlar d’intimitat, espai segur per ser i estar.

4. Som el que ens mira?

Arribarem a conclusions entre el fora i el dins, entendrem els ponts, en parlarem.

Muntarem la nostra pròpia mostra de resultats en una gran peça col·lectiva que farem conjuntament

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Can Felipa.
Registration at:
Centre Cívic Can Felipa.

Inscripcions del 10 al 14 de juny.


En línia a través del nostre web www.cccanfelipa.cat. Els menors d’edat i els col·lectius amb preus reduïts han de fer la inscripció presencialment.


De manera presencial a la secretaria del centre cívic Can Felipa, segona planta. De dilluns a divendres, matins de 10.00 a 14.00 h i tardes de 17.00 a 20.00 h.

Associated activities:
Exposició "Jone Erzilla".

Centre Cívic Can Felipa

Address:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Poblenou
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Can Felipa
When
From 02/07/2024 to 23/07/2024

Phone number

Tel.:
932563840
Fax:
932664201

Website

Web inscripcions:
https://inscripcions.cccanfelipa.cat

You may also be interested in...