Taller "La llegenda de la Puchaina addicta a la intel·ligència artificial"

Back

En aquest taller, ens submergim en el fenomen viral de TikTok conegut com “La Llegenda de la Puchaina” per a explorar les àmplies possibilitats creatives que ofereix la intel·ligència artificial. Aquestes “llegendes” tenen la seva gènesi en l’univers “potaxie”, una iconografia íntimament vinculada a la comunitat LGTBIQ+, conformada per símbols com els alvocats, la “deessa Jiafei” i una exaltació de la feminitat. Les “Llegendes de la Puchaina” representen una tendència en línia que es basa en la creació, per mitjà de la intel·ligència artificial, de microrelats que narren les presumptes llegendes entorn de l’entitat “puchaina”, una paraula que amalgama “pussy” i “vagina”.

Durant el transcurs d’aquest taller, explorarem el potencial creatiu de la intel·ligència artificial en la generació de contingut audiovisual, i veurem com pot complementar els nostres propis processos creatius. Descobrirem les diverses eines disponibles i ens submergirem en els fonaments del “prompt engineering” per a obtenir resultats més enriquidors. Així mateix, analitzarem fenòmens i produccions artístiques on la intel·ligència artificial s’incorpora de manera nova i interessant, ressaltant aspectes fonamentals a considerar en la seva aplicació.

A càrrec de KANNO. KANNO, artista i investigadora transmèdia especialitzada en tecnologia, audiovisuals i so. La seva pràctica travessa una metodologia hacker i troba influència en el Hacktivisme, el Net.art i el Post-Internet. Mitjançant la instal·lació, la creació digital i el so, presenta discursos alternatius sobre els fenòmens en línia, la monstruositat i la dissidència.

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Guinardó.

Centre Cívic Guinardó

Address:
Ronda del Guinardó, 113 - 133
District:
Horta-Guinardó
Neighborhood:
el Guinardó
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Guinardó
When
16/07/2024

Phone number

Tel.:
934503987
Fax:
934503112

You may also be interested in...