Taller 'Bolso de primavera'

Back

Fes-te la bossa perfecta per a aquesta primavera! Quadres Vichy, flors, ratlletes, lonetes de colors... En aquest taller farem una pràctica bossa amb cremallera, folre i nansa ajustable.

Material 1er dia: 2 peces de tela de 50 x 110 cm una per a l'exterior (sarga, gavardina, loneta, texana...) i una altra més fina per al folre. Important que no siguin elàstiques. 13 cm de cinta de motxilla de 3 cm per fer la nansa (no massa gruixuda). El trau i el passador lliscant a joc amb la cinta escollida. 50 cm de cremallera amb el corresponent carro i 1.5m de biaix a joc. Agulles per a la màquina de 100/16 per a teixit gruixut, fil a joc amb la tela. També costurer bàsic amb tisores de tela, fil, cinta mètrica, descosidor i agulles; portacanetes, canetes, premsa teles universal i agulles per la màquina de cosir, llapis, paper per apuntar i paper de patró.

A càrrec de Mavi Hita

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Vil·la Urània.
Registration at:
Centre Cívic Vil·la Urània.

A partir del dilluns 18 de març del 2024. Presencials: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h. En línia: a partir de les 10 h del mateix dia que comencen les inscripcions a través del web del centre cívic: barcelona.cat/ccvil.laurania

Centre Cívic Vil·la Urània

Address:
Carrer de Saragossa, 29
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
el Putxet i el Farró
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Vil·la Urània
When
From 10/05/2024 to 24/05/2024

Phone number

Tel.:
937061295

Website

Web inscripcions:
http://barcelona.cat/ccvil.laurania

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know