Taller 'Arqueologia: la ruta del transsiberià: de moscú a vladivostok. Mirades arqueològ'

Back

Professora: Tròpic De Capricorn.

A finals del segle XIX i principis del segle XX, va construir-se una línia de ferrocarril que es convertiria en la més llarga del món i en la primera connexió ferroviària entre Europa i Àsia. Aquesta famosa i extensa xarxa de trens, encara avui dia en funcionament, travessa un vast territori i centenars de ciutats i localitats de la Rússia asiàtica i europea. En aquest curs, recorrerem la ruta original de la línia Moscú-Vladivostok, i ens endinsarem en la seva geografia, antiguitat i diversitat cultural. Des d'antics assentaments urbans fins a pintures rupestres i antigues rutes comercials, el recorregut del Transsiberià, ens ofereix, un extraordinari llegat arqueològic i patrimonial. Destacarem ciutats medievals com la de Nóvgorod, una de les més antigues del país.

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs.
Registration at:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com/


Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs

Address:
Carrer del Rector Triadó, 53
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
Hostafrancs
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
When
From 11/04/2024 to 13/06/2024

Phone number

Tel.:
934230440
Fax:
932892093

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know