Taller 'Arqueologia de les grans ciutats. Les seves arrels, el seu passat'

Back

Professora: Tròpic De Capricorn.

Els grans espais metropolitans del segle XXI han viscut una transformació tan radical del seu urbanisme des que es fundaren com a ciutats, que sovint se’ns fa difícil imaginar-nos com eren aquestes urbs en els seus inicis. Ciutats com Berlín, París, Venècia, Jerusalem, Ciutat de Mèxic o Nova York, entre d’altres, ens sorprenen per la seva evolució, història antiga i arqueologia urbana. Setmana rere setmana ens endinsarem en una gran ciutat i analitzarem sobre el mapa el seu nucli fundacional i tot allò que avui dia sabem sobre els seus orígens i darreres intervencions arqueològiques. Ciutats, espai urbà i arqueologia es fusionaran per redescobrir la seva etapa més antiga.

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs.
Registration at:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com/


Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs

Address:
Carrer del Rector Triadó, 53
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
Hostafrancs
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
When
From 11/04/2024 to 13/06/2024

Phone number

Tel.:
934230440
Fax:
932892093

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know