'Sónar 2024' Festival de Música Avançada i New Media Art de Barcelona

Back

Els dies 13, 14 i 15 de juny del 2024, se celebrarà la 31a edició del Sónar, que tornarà a convertir Barcelona en la capital mundial de la cultura electrònica, albergant  multitud de propostes tant de grans estrelles com de figures emergents.

Sónar ha avançat 70 noms d’artistes del programa de l’any vinent, “enfocat en el ball, entre allò festiu i radical”. Entre ells, icones actuals de la música de ball i grans figures com  Kaytranada, Jessie Ware, Ben Böhmer, Floating Points, Charlotte de Witte presentant ‘Overdrive’, Vince Staples i  Folamour.

El ball tindrà més presència que mai, no només a la pista, sinó també sobre els escenaris del festival. En aquesta edició permetrà descobrir  propostes coreogràfiques i escenogràfiques, anant del drill, el noise i els balls hakke, al xou  ‘Physis’ d’Asiandopeboys, un  espectacle multidisciplinari de sis hores de durada “amb sorprenents efectes visuals, coreografia avantguardista i un elenc rotatiu d’artistes sobre l’escenari”.

La  relació entre la naturalesa i la tecnologia serà un dels principals focus de les conferències audiovisuals que tindran lloc a  Sónar+D 2024. L’artista contemporani i arquitecte  Tomás Saraceno, desgranarà les  vinculacions entre art, ciències de la vida i ciències socials.

L’altre gran focus serà  l’ús que fan de la intel·ligència artificial des d’una perspectiva lúdica, pràctica i palpable Nicole L’Huillier, artista transdisciplinari xilena i doctorada en arts i ciències de mitjans pel MIT, i  Marta Verde, tecnòloga, artista visual i professora al Berklee College of Music de València. Totes dues presentaran classes magistrals per exposar els seus treballs.

Schedule

Others

Occur on:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via.
Fira Barcelona.
Tickets sold at:
Fira Barcelona.

A les taquilles del Sónar de Dia:
Avda. Rius i Taulet, s/n.
Dijous 16, de 13 a 24 h. Divendres 17 i dissabte 18 de juliol, de les 13 a les 23h

Fira Barcelona - Recinte Gran Via.

A les taquilles del Sónar de Nit:
Avda. Joan Carles I, s/n.
Divendres 17 i dissabte 18, a partir de les 20.0 h.

Fira Barcelona

Address:
Avinguda de la Reina Maria Cristina, 2*16
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Fira Barcelona
When
From 13/06/2024 to 15/06/2024

Phone number

Tel.:
902233200
Fax:
932332243

Website

Web:
https://www.sonar.es/ca
Web venda d'entrades:
https://sonar.es/ca/tickets

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know