Architecture Weeks 2024

Back

Architecture. Exhibitions, competitions, awards, discussions, guided tours, celebrations and much more for everybody in all city districts.

Barcelona will be holding its Architecture Weeks from 14 May to 28 June, offering seven weeks of wide-ranging events designed to strengthen the link between architecture and the general public.

This year, 74 organisations and 12 universities responded to the open call, and together will be offering over 180 activities aimed at audiences of all kinds to reflect on and share how the built city has adapted to today's challenges – the 2030 Sustainable Development Goals – with a view to Barcelona becoming the World Capital of Architecture in 2026.

This is a great chance to experiment and learn architecture in a stimulating and interactive way, often in connection with other disciplines such as music and dance, and accessing unique buildings. There’s also an architecture festival in a different district every weekend.

Check out the programme.

Barcelona celebrarà, del 14 de maig al 28 de juny, les Setmanes d’Arquitectura, set setmanes amb una àmplia programació destinada a reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania. Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni urbà d’indubtable valor i les Setmanes contribuiran a què els ciutadans i ciutadanes se’l sentin encara més seu. Volem que sigui al mateix temps una celebració i un espai de trobada per a tots els públics on aprendrem conjuntament, viurem i celebrarem l’arquitectura i el patrimoni de la ciutat.

Organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, les Setmanes d’Arquitectura compten amb cinc socis estratègics - el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el FAD/Arquinfad, 48h Open House Barcelona, Construmat i el Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona - i una quinzena de socis acadèmics - totes les escoles catalanes d’arquitectura, urbanisme, paisatge i disseny de l’espai.

Des de la seva primera edició el 2017 les Setmanes d’Arquitectura de Barcelona han estat una iniciativa oberta a la presència i col·laboració de totes les entitats dedicades a la divulgació de l’arquitectura a la ciutat, a més d’una representació de diferents disciplines socials, culturals i artístiques. Enguany 74 entitats i 12 universitats s’han adherit a la crida oberta, i plegats oferirem més de 183 activitats adreçades a tots els públics, per reflexionar i compartir com la ciutat construïda s’ha adaptat als reptes d’avui dia – els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 – amb l’horitzó de la Capital Mundial de l’Arquitectura Barcelona 2026.

Aquesta edició destaca pel seu enfocament inclusiu i divers, oferint una varietat d'activitats que van des de conferències i exposicions fins a visites guiades i tallers per a tota la família. El programa està dissenyat per fer que els participants experimentin i aprenguin sobre l'arquitectura de manera interactiva i estimulant.

La programació completa està disponible a la pàgina web

Diferents espais i equipaments de Barcelona

City:
Barcelona
Where
Diferents espais i equipaments de Barcelona
When
From 14/05/2024 to 28/06/2024

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know