Rutes per les Corts

Back

Traductor de google :


Endinsar-se pels carrers del barri de les Corts, descobrir el recinte que dona nom al barri de la Maternitat i Sant Ramon, gaudir dels pavellons Güell al barri de Pedralbes, parar per observar l´art que amaga l´avinguda més llarga de la ciutat, veure el districte des d´una òptica feminista o aprofitar els camins i instal·lacions esportives del territori.

El projecte, endegat pel Districte, sorgeix per unificar i homogeneïtzar criteris i disseny de diversos treballs fets anteriorment al Districte. Així doncs, podeu trobar disponible sis rutes, tres d´elles territorials per descobrir els diferents barris, i tres temàtiques, una feminista, una esportiva i la ruta de l´art per l´avinguda Diagonal.

Ruta de l´Art en Diagonal
Ruta de les Corts
Ruta de Pedralbes
Ruta de la Maternitat i Sant Ramon
Ruta esportiva
Ruta feminista
Les rutes estan disponibles de forma gratuïta al web del Districte, en format PDF, perquè la ciutadania les pugui descarregar al seu dispositiu mòbil o imprimir, i adaptar-les, fer-les completes, triar només algunes parades o barrejar punts d´interés de diferents rutes.

A cada document podreu trobar una introducció general, amb descripcions de cadascun dels punts de visita, rigorositat històrica, bibliografia per ampliar informació i detalls sobre l´accessibilitat dels diferents punts.

També es programaran visites guiades per Festa Major, Nadal, entre d´altres.

Podeu consultar aquí la informació més detallada

A través de la web del districte

Address:
Pl Comas, 2
District:
Les Corts
Area:
Les Corts
Post Code:
08028
City:
Barcelona
Where
A través de la web del districte
When
Ongoing event

I like 41

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share