Recital amb Sara Blanch i Xabier Anduaga

Back

Traductor de google :

Si hi ha dues veus incontestables que representen el futur de la lírica del nostre país, aquestes són Sara Blanch i Xabier Anduaga. Nascuts a Darmós (Tarragona) i Sant Sebastià (Guipúscoa), respectivament, tots dos ronden els 30 anys i han obtingut en poc temps un important reconeixement internacional.

Dues veus aclamades que ja trepitgen els escenaris dels millors teatres del món, per primera vegada juntes per trobar-se amb el públic del Liceu. Anduaga, tenor guanyador del Concurs Operalia 2019, i Sara Blanch, soprano que l’any 2021 va actuar al Festival de Salzburg amb Teodor Currentzis, ens oferiran àries i duos per mostrar la seva sensibilitat i les seves capacitats vocals.

Dos artistes amb llum pròpia que tenen en comú una emissió clara i precisa, alhora elàstica i un timbre de gran bellesa. Un recital de complicitats que confirma a aquests dos grans cantants que ho tenen tot per definir l’òpera del segle xxi.

La promesa d’un recital màgic on posaran tot el bo i millor d’ells mateixos per conquerir-nos, i que serà un preciós moment que recordarem com la primera de moltes vetllades úniques al Liceu.

Fitxa artística

Soprano: Sara Blanch

Tenor: Xabier Anduaga

Piano: Giulio Zappa

Programa

Àries i duos de Bellini ( La sonnambula i I puritani), Donizetti ( Lucia di Lammermoor i La fille du régiment), Verdi ( Rigoletto).

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
24/03/2023

Phone number

Ticket sale:
93 4859913
Ticket sale:
902 78 73 97
Tel.:
934859900
Fax:
934859918

Website

Web venda d'entrades:
https://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know