Projecte Comunitari: Grup de consum ecològic

Back

Traductor de google :


Al casal hi tenim un grup de consum ecològic que està en marxa des de fa un temps. Aquest grup està composat per persones o famílies que reben una cistella cada dues setmanes, amb verdures ecològiques provinents del Mas la Datzira, una cooperativa de pageses del moianès que produeixen tot tipus de verdures i productes elaborats.

El grup de consum es caracteritza, a diferència del consum dominant, pel consum de producte 100% ecològic, l'establiment d'una relació horitzontal, justa i directa entre pagès i consumidor, l'assemblearisme i l'autogestió.

Aquest grup, que es gestiona de manera assembleària, s'encarrega de rebre les cistelles, fer les comandes de verdures que no s'inclouen a la cistella tancada (les extres), mantenir ordenat l'espai durant el repartiment i carregar les caixes plenes i buides que ens porten amb la furgoneta.

El repartiment de la cistella es fa els dijous a partir de les 18h, i tenim alguna plaça per poder acollir nous i noves membres del grup de consum. Si tens ganes de consumir un producte ecològic, de proximitat, i amb un compromís amb el bon tracte i la solidaritat amb la pagesia, contacta amb nosaltres i t'explicarem com ho has de fer.

Si voleu contactar amb el grup, el nostre correu electrònic és grupconsumcalisidret@gmail.com

Schedule

Others

Se celebra a:
Casal Ca l'Isidret.

Casal Ca l'Isidret

Address:
C Josep Pla, 174
District:
Sant Martí
Area:
Provençals del Poblenou
Post Code:
08020
City:
Barcelona
Where
Casal Ca l'Isidret
When
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Phone number

Tel.:
933051204

I like 46

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share