Projecte 'Big Band Swing'

Back

Big Band Swing: els concerts de “Big Band Swing” es fan dins del Cicle d’arts escèniques Cabaret Senglar. La Sala Polivalent, junt amb la Big Band i el taller de Swing Dance Club, han unit esforços per donar pas a aquesta nova generació de concerts de la Big Band en els que els assistents són, principalment, ballarins de Swing.

Big Band Swing ha sorgit arrel de la recent efectuació del taller de Swing que es duia a terme a la Sala Polivalent. Tant la Sala com la Big Band festejaven la idea de poder fer realitat aquesta acció comunitària; i l’aparició de la ballarina Maria Ferrer va esdevenir la oportunitat perfecte per fer germinar la llavor del projecte.

La idea inicial és que dos cops a l’any el barri de Montbau es posi a ballar a toc de Jazz, oferint ritme als vianants d’Arquitectura des del pati de la Sala Polivalent, on a part de músics i ballarins trobarem una barra amb begudes.

Així que si t’agrada ballar Swing i escoltar Jazz, no ho dubtis! Vine i deixa que la màgia de Big Band Swing t’envaeixi!

Others

Occur on:
Sala Polivalent de Montbau.

Sala Polivalent de Montbau

Address:
Carrer de Domènech i Montaner, 3
District:
Horta-Guinardó
Neighborhood:
Montbau
City:
Barcelona