Projeccions 'Cicle Pantalla BCN'

Back

Traductor de google :

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Pantalla Barcelona apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles de diversos centres cívics.


Divendres 22 d’octubre, a les 19 h

Les Perseides

En un poble semiabandonat, la Mar passa les vacances al costat del seu pare, acabat de separar-se, però la tranquil·litat esperable cedeix el seu lloc a uns esdeveniments estranys i misteriosos, sorgits a partir de les llegendes de postguerra del lloc; la nena haurà de fer front als fantasmes de la història i de la seva pròpia família.

Direcció: Albert Dexeus i Ànnia Gabarró

Durada: 72’

No apta per a menors de 7 anys


Divendres 5 de novembre, a les 19 h

Las niñas

Espanya, 1992. La Celia ha crescut sense qüestionar mai res d'allò que l’envolta. L'arribada de la Brisa a l'escola de monges on estudia, i la seva nova amistat amb un grup de noies més grans que ella, l'empeny a descobrir una realitat que ja no té res a veure amb la desfasada educació que rep, tant a casa com a l'escola. Té tretze anys i la pubertat farà que s ́encari a tot allò que fins ara ha significat comoditat i seguretat, inclosa la relació amb la seva mare. Pel·lícula rodada a Gimenells i el Pla de la Font.

Direcció: Pilar Palomero

Durada: 97’

No apta per menors de 7 anys


Divendres 19 de novembre, a les 19 h

Elisa y Marcela

Elisa y Marcela narra la història d'aquestes dues dones que el 1901 van ser la primera parella homosexual en casar-se a Espanya. Dues professores que es van conèixer a l’escola on treballaven, van fer-se amigues i després es van enamorar. Ambdues van viure la seva relació d'amagat. Les sospites i la pressió social faran que prenguin la decisió de viure juntes com a matrimoni, però per fer-ho hauran de preparar un pla que enganyi a tothom.

Direcció: Isabel Coixet

Durada: 118‘

No apta per a menors de 12 anys


Divendres 3 de desembre, a les 19 h

Sense sostre

En Joan, un sense sostre que malviu venent figuretes de filferro, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència als carrers de Barcelona i emprendre un viatge sobrehumà vers una destinació que només ell coneix.

Direcció: Pep Garrido i Xesc Cabot

Durada: 98’

No apta per a menors de 12 anys

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Casa Groga.
Registration at:
Centre Cívic Casa Groga.

Centre Cívic Casa Groga

Address:
Avinguda del Jordà, 27
District:
Horta-Guinardó
Neighborhood:
Sant Genís dels Agudells
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Casa Groga
When
From 22/10/2021 to 03/12/2021

Phone number

Tel.:
934186531
Fax:
934187745

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share