Projecció del documental 'Missió al Sol'

Back

Traductor de google :

Aquest documental narra una expedició històrica llançada per explorar l'última gran frontera del nostre sistema solar: el Sol. L'objectiu? Volar fins a la seva "atmosfera" i revolucionar els coneixements que tenim de la nostra estrella, la capa externa de la qual, la corona solar, és, sorprenentment, més calenta que la superfície. La sonda espacial, dissenyada per resistir temperatures extremes, orbita el Sol a uns 5,9 milions de quilòmetres de distància i n'explora l'atmosfera exterior per respondre velles qüestions sobre el funcionament físic de les estrelles.

Les conclusions vessaran una mica de llum sobre certs fenòmens meteorològics que tenen un impacte en la vida a la Terra i aportaran informació molt útil per a pròxims satèl·lits i missions d'astronautes a l'espai. La nau espacial no tripulada viatja a la increïble velocitat de 725.000 quilòmetres per hora, de manera que és l'objecte més veloç creat mai per l'ésser humà i suportarà temperatures de més de 1.300 ºC. Missió al Sol homenatja un moment clau a la història de la humanitat: el nostre primer intent de tocar el Sol.

A la xerrada i el debat posterior al documental, reflexionarem sobre la importància de la investigació espacial i sobre les implicacions del Sol sobre el nostre planeta i sobre la humanitat. Unes idees que podrem complementar a l'exposició permanent de CosmoCaixa.

El documental es projectarà en Versió Doblada en Castellà.

Activitat recomanada per a families amb nens i nenes a partir de 8 anys.

Schedule

Others

Occur on:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Address:
C Isaac Newton, 26
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Sant Gervasi - la Bonanova
City:
Barcelona
Where
CosmoCaixa Barcelona
When
From 09/01/2021 to 21/03/2021

Phone number

Switchboard:
932126050
Fax:
932537473

Website

Web venda d'entrades:
https://cosmocaixa.es/ca

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share