Programa d'activitats 'Grades de joc'

Back

El Canòdrom vol esdevenir un equipament més jugable, on els nens i nenes sentin que tenen dret a l’espai públic. Cada tarda de dimarts, dimecres i dijous del 13 de setembre al 30 de novembre (excepte festius i els dies 18 i 19 d'octubre) de 17 a 19 h mantenim el servei de dinamització infantil a les grades del Canòdrom. A més, trobaràs activitats destacades per a infants durant la tardor.

Setembre és sinònim de la tornada a l’escola, de retrobada amb els amics i les amigues, de benvinguda a la tardor, de canvis de temps… i amb la caiguda de les fulles, també ho fan les cartes i els píxels.

Les grades del Canòdrom s’omplen de nou de jocs, creativitats i dinàmiques per a infants fins a 12 anys acompanyats que vulguin desconnectar, jugar i aprendre amb les seves famílies i amistats. L’activitat busca impulsar la vida del barri del Congrés i Els indians i de tota la ciutat.

Les activitats són dirigides per professionals amb activitats enfocades a infants fins a 12 anys acompanyats que els ajudin a treballar diferents temàtiques. A través de propostes obertes i gratuïtes, les tardes de tardor són per trobar-se i descobrir, per exemple, quines han estat les contribucions de les dones a la ciència i la tecnologia o com podem millorar la vida creant vincles saludables a través de la tecnologia, l’art, el respecte i la creativitat.

Els nens i nenes, acompanyats per les seves famílies o persones cuidadores, gaudiran d’un entorn jugable i inclusiu per aprendre a desenvolupar-se en llibertat. Vine a jugar a les #GradesObertes!

Schedule

Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica - Canòdrom

Address:
C Concepción Arenal, 165
District:
Sant Andreu
Neighborhood:
el Congrés i els Indians
City:
Barcelona
Where
Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica - Canòdrom
When
From 13/09/2023 to 30/11/2023

Phone number

Tel.:
93 768 99 36

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know