Presentació del projecte Mural de la Marina

Back

Traductor de google :

El mural de la Marina és una proposta que vol visibilitzar el barri amb una visió comunitària, posant en valor la diversitat i la convivència.

La idea és transmetre el projecte a les veïnes i veïns del barri fent tota la difusió que ens sigui possible perqué ha de ser un projecte plural on quedi reflectida la diversitat del barri.

Tenim la sort de poder comptar amb l’artista social Teo Vázquez (@teo_vazquez). En Teo comparteix els valors comunitaris amb el Casal de La Vinya i té una amplia experiència en intervencions del paisatge urbà tant nacional com internacional.

És un projecte participatiu perqué:

Les persones que hi apareixen de manera voluntària al mural són veïns i veïnes del barri de La Marina, seleccionades atenecriteris artístics però també de representació, d’història i de convivència. Aquestes persones seran convidades a fer un treball conjunt amb l’artista, que constitueixi el punt de partida del revulsiu comunitari que pretén ser el Mural.

Es tracta d’una obra d’art social efímera, utilitzant la tecnica de l’encolat de paper sobre la paret i per la seva visibilitat ha estat escollida una de les torres de l’edifici que hi ha a la part de dalt del carrer alts forns, en concret el número 189 de Ma de Déu de Port.

A travès del mural, el barri pot reafirmar-se en un territori en el que s’están modificant els elements urbans de referència i formar part d’un nou paissatge urbà on tambè hi siguin representades les seves gents i la seva història.

A partir de l’anàlisi del territori destaquem tres valor d’aquest mural fotogràfic:

-          Memòria Històrica a travès de les persones que hem habitat i habitem el territori.

-          Interculturalitat i convivència. La diversitat és un tret que caracteritza el nostre barri i ens sentim orgullosos de l’equilibri i la fortalesa de les nostres xarxes comunitàries.

-          Promoció positiva del barri. Trenquem amb els prejudicis i posem en valor els nostres atributs positius, i ho fem de manera moderna, divertida i sense complexos.

El mural vol esdevenir una eina comunitaria al servei del barri per reforçar la seva identitat i els seus valors.

Us convidem a difondre i a participar en aquest projecte, per a més informació podeu contactar amb l’equip del Casal de Barri de La Vinya, estem al carrer Alts Forns número 87 i també ens podeu trucar als teléfons: 933 314 440 i 622 226 469.

Others

Occur on:
Casal de Barri La Vinya.

Casal de Barri La Vinya

Address:
Carrer dels Alts Forns, 87
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
la Marina de Port
City:
Barcelona
Where
Casal de Barri La Vinya
When
From 22/11/2021 to 29/11/2022

Phone number

Information:
93 331 44 40
Information:
622 226 469
Information:
93 331 44 40
Information:
622 226 469
Tel.:
933314440
Information:
622 226 469

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share