Port Vell Christmas Fair

Back

  • ..
  • ..

Per qüestions de seguretat degut a les condicions meteorològiques, la inauguració prevista pel 5 de desembre es farà finalment el 7 de desembre

Fairs. The new Christmas market will feature an LED-illuminated Christmas tree 31 metres tall, as well as a floating nativity scene.

Barcelona has a brand new Christmas fair, in Port Vell. The new market will be in Plaça del Portal de la Pau and opens on 5 December with a show by the Fura dels Baus theatre company.

Visitors to the fair can stroll beneath a Christmas tree 31 metres tall and decorated with LED lights, the biggest tree ever installed on Catalonia. There’s also a chance to see a floating nativity scene made of luminous wire and aluminium in front of Rambla de Mar and a Fair Ferris Wheel while young children can go on a classic merry-go-round.

Every night, the façade of the port headquarters will be lit up with a musical show and more than 100,000 LEDs.

More information. 

Traductor de google :

Schedule


Aquestes festes Barcelona suma una nova fira de Nadal i ho fa al costat del mar! Del 5 de desembre al 5 de gener, la plaça del Portal de la Pau serà l´escenari de la primera Fira de Nadal del Port Vell. El mercat nadalenc, que se situarà davant del monument a Colom, oferirà les tradicionals parades de regals però, a més, sorprendrà amb un complet espectacle de llum, música i color que tindrà com a protagonistes l´arbre lluminós més gran vist a Catalunya, un pessebre flotant i la façana de la seu del Port de Barcelona.

Un carrusel tradicional i una nòria amb vistes al mar completaran les atraccions de la nova fira, que també comptarà amb un escenari que durant els 30 dies del mercat serà l´espai on se succeirà un complet programa d´animació amb les entitats, associacions i escoles de música del barri de Ciutat Vella.

Per inaugurar aquest nou punt de trobada nadalenc, el 7 de desembre a les 18.00 hores, tindrà lloc l´acte d'encesa de llums de la fira a càrrec de la Fura dels Baus.

plaça del Portal de la Pau, davant del monument a Colom

Address:
Moll Drassanes, 0
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08039
City:
Barcelona
Where
plaça del Portal de la Pau, davant del monument a Colom
When
From 05/12/2019 to 05/01/2020.

I like 90

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share