Passejada 'El Clot ferroviari'

Back

Les biblioteques de Sant Martí organitzen "Sant Martí, barri a barri", un cicle de passejades per descobrir anècdotes dels barris amb el guiatge de les entitats de memòria històrica del Districte

La xarxa de Biblioteques de Sant Martí convida tothom a descobrir la història desconeguda dels barris de Sant Martí a través d’unes passejades en què diverses persones coneixedores del territori explicaran episodis de tota mena.

Es tracta d’una programació de 7 propostes que tindran lloc de juny a novembre. La participació és de franc i cal inscripció prèvia, que es pot formalitzar a qualsevol de les biblioteques del districte o a través dels enllaços habilitats.

A càrrec del Taller d’Història del Clot – Camp de l’Arpa. Inici: Biblioteca El Clot–Josep Benet (pl. Glòries Catalanes, 37). Durada, 3 hores.

A les passejades hi col·laboren veus expertes de persones membres d’entitats com ara l’Arxiu Històric del Poblenou, la Societat d’Estvdis de la Verneda de Sant Martí i el Taller d’Història del Clot–Camp de l’Arpa, a més de Cementiris de Barcelona.

Schedule

Others

Occur on:
Biblioteca El Clot - Josep Benet.
Registration at:
Biblioteca El Clot - Josep Benet.

Del 26 de setembre de 2024 a les 00 h. al 25 d'octubre de 2024 a les 00 h.

Organised by:
Biblioteca El Clot - Josep Benet.

Biblioteca El Clot - Josep Benet

Address:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Biblioteca El Clot - Josep Benet
When
26/10/2024

Phone number

Tel.:
933095199

You may also be interested in...