Pantalla Barcelona

Back

Film. Various community centres in the city are offering free screenings of films shot or produced in the city.

The Barcelona Institute of Culture and the Barcelona Film Commission are organising the fourth edition of Pantalla Barcelona. Various community centres will be offering free screenings of films and short works such as Cerca de tu casa, Con el viento and Viaje al cuarto de una madre.

The community centres taking part in this edition of Pantalla Barcelona are Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, La Sagrera – La Barraca, Can Felipa and Ateneu Fort Pienc.

For more information go to the Pantalla Barcelona website.

Traductor de google :

Schedule


L'Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.
Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent, fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles dels Centres Cívics. En aquesta 4a edició, renovem la col·laboració amb l'Acadèmia del cinema i obrim vincles amb els Festivals de Cinema de la Ciutat.
Aquesta tardor Pantalla Barcelona estarà dedicada als oficis i proposa als espectadors i espectadores de totes les edats i gustos, la descoberta del procés de fabricació dels films, a través dels testimonis de professionals i de la pràctica del seu ofici.

- 11/10 Entre dos aguas

- 8/11 Soleá: els néts dels altres catalans, Paralelo 10 i Vaca

- 29/11 Comandant Arian, una història de dones, guerra i llibertat

- 13/12 Viaje al cuarto de una madre

Per informació de les sinopsisde les pel·lícules i reserva d'entrades consulta a www.cccanfelipa.cat a altres activitats.

Centre Cívic Can Felipa

Address:
Pl Josep M. Huertas Claveria, 1
District:
Sant Martí
Area:
El Poblenou
Post Code:
08005
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Can Felipa
When
From 11/10/2019 to 13/12/2019.

Phone number

#:
932563840
Fax:
932664201

Website

Web:
www.cccanfelipa.cat

I like 52

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share