Òpera "Tannhäuser" ***Suspesa***

Back

Traductor de google :

Event suspended

el Liceu ha decidit reprogramar l'òpera a futures temporades com ha fet amb la resta de produccions que s´ha vist obligat a cancel·lar. L'import de les localitats serà retornat a tots els abonats el proper 1 de febrer.

Després de set anys consagrats als plaers sensuals del Venusberg, un fatigat i descompost Tannhäuser vol tornar a la vida ordinària de Turíngia. Amb la pretensió de combinar art i vida, amor i religió, participa en un torneig poètic on glossa sobre l´amor carnal davant de l´espiritual i en el qual fracassa a causa de les rígides convencions de la rígida societat de Wartburg.

Tannhäuser és probablement l´obra més madura i més rica d´idees dramàtiques i musicals d´entre les obres de joventut del compositor. El tema de la redempció per amor, que impregna l´obra wagneriana, hi és present, i el món medieval dels trobadors és al centre de la història. La preocupació i el turment de Tannhäuser per trobar un espai en el món i la cerca del perdó seran els motius fonamentals del desenvolupament de l´obra, que comença a la famosa i simbòlica obertura, i que constitueix la primera gran pàgina simfònica del compositor.

De la mateixa manera que en altres obres del compositor, com Die Walküre, Tristan und Isolde i Parsifal, Wagner volca en Tannhäuser la seva obsessió per la sexualitat.

Fitxa artística

Direcció musicalDavid AfkhamDirecció d´escenaRobert CarsenReposicióFrans Willem de Haas i Jean-Michel CriquiCoreografiaPhilippe GiraudeauEscenografiaPaul SteinbergVestuariConstance HoffmannIl·luminacióRobert Carsen i Peter van PraetProduccióGran Teatre del Liceu, Opéra National de Paris i Tokyo Opera NomoriOrquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del LiceuDirecció del Cor Conxita Garcia

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 08/05/2021 to 23/05/2021

Phone number

Tel.:
934859900
Fax:
934859918

Website

Web venda d'entrades:
http://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share