Òpera "Platée"

Back

Traductor de google :


Jean-Philippe Rameau tenia 50 anys quan va començar a escriure obres musicals per al teatre. Gràcies als grans esforços dels estudiosos, avui coneixem millor les obres que els seus coetanis. Platée, obra insígnia de la Il·lustració, és un entreteniment enlluernador, una joia barroca i també la pàgina més alegre i divertida del compositor. Cada escena és, efectivament, una barreja de temes iconoclastes: cors, danses i molta ironia.

Així, la trama parla de l´obsessió de Platée (una nimfa aquàtica) per l´amor de Júpiter i de com aquest li prepara una burla. Al final, en ple casament, es fa visible l´engany, i Platée, humiliada, salta tornant al seu pantà. Més de 275 anys de vida d´una partitura que encara traspua seducció irresistible i llibertat musical.

Al final de la seva vida, es va preguntar al compositor si li agradava més el so dels aplaudiments o bé la música de les seves òperes. Després d´uns instants pensant-s´ho, va dir: "M´agrada encara més la meva música".

Fitxa artística:
Direcció musical William Christie
Les Arts Florissants

Repartiment:

Platée Marcel Beekman

Amour / Clarine Emmanuelle de Negri

Folly Jeannine De Bique

Junon Emilie Renard

Thespis / Mercure Cyril Auvity

Jupiter Edwin Crossley-Mercer

Schedule

Others

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Es venen les entrades a:
Taquilles - Gran Teatre del Liceu. A partir del 04/01/2021. És recomana comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
03/02/2021

Phone number

Tel.:
934859900
Fax:
934859918

I like 11

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share