Òpera "Norma", de Vincenzo Bellini

Back

Traductor de google :

Norma, que descobreix l’amor prohibit entre la seva companya Adalgisa i Pollione, passarà per molts estats emocionals: des de ser la furiosa dona que crida a les armes fins a sacrificar la seva vida. Quin és el seu paradís: el refugi de la fe?, l’amor de Pollione?, el benestar de la seva societat?

Aquesta extraordinària producció signada per Àlex Ollé per a la Royal Opera House de Londres actualitza Norma situant-la en el context d’una religió opressora. Tot explorant el conflicte entre els desitjos individuals i els de la comunitat, Ollé assenyala la religió com a força aglutinadora i una manera d’ordenar el món, però alhora també com un element repressor davant l’individu que vol separar-se de la llei. Norma, en ple debat entre la seva voluntat o la llibertat del seu poble, està completament atrapada per les referències col·lectives (les regles socials i el pes dels símbols antics i de la fe). Els seus dubtes i la seva fragilitat apareixen com a ressonàncies contemporànies davant d’una religió entesa com a fanatisme, llei inflexible i instrument cec. Les normes ofeguen Norma, filla sotmesa, amant traïda i mare desesperada.

Fitxa artística

Direcció d'escena: Àlex Ollé

Escenografia: Alfons Flores

Vestuari: Lluc Castells

Il·luminador: Marco Filibeck

Video: Finn Ross

Producció: 'Norma' ha estat produïda en associació amb la Royal Opera House Covent Garden de Londres. Aquesta producció es va veure per primera vegada a la Royal Opera House de Londres el 12 de setembre de 2016.

Cor del Gran Teatre del Liceu (Conxita Garcia, directora)

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Director: Domingo Hindoyan

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 18/07/2022 to 31/07/2022

Phone number

Ticket sale:
902 78 73 97 902 78 73 97
Tel.:
934859900
Fax:
934859918

Website

Web venda d'entrades:
http://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share