Òpera "Lessons in Love and Viole"

Back

Traductor de google :


Lessons in Love and Violence és la segona òpera sortida de la col·laboració entre George Benjamin i Martin Crimp. Està basada en fonts medievals per explicar la relació obsessiva entre el rei Eduard II i el seu amant Piers Gaveston, que altera la vida dels tribunals i el benestar polític del país. Així, en aquesta obra s´explora com les relacions personals poden tenir conseqüències polítiques fatals: un rei que viu una estreta però inquietant relació amb la seva dona Isabel, els seus dos fills i el seu amant Gaveston. Les lliçons de composició i anàlisi de Benjamin amb Messiaen fan que prengui consciència de la importància de les riques orquestracions, els ritmes i els colors. Així, la partitura, d´extraordinària imaginació, capta perfectament l´atmosfera claustrofòbica i eròtica, així com les emocions intenses del drama, mentre que la directora Katie Mitchell ofereix una posada en escena contemporània i visualment impressionant, situada en un castell escandinau ultramodern.

Fitxa artística:
Direcció musical Josep Pons
Direcció d'escena Katie Mitchell
Reposició Robin Tebbutt
Coreografia Joseph Alford
Escenografia i vestuari Vicky Mortimer
Il·luminació James Farncombe
Disseny del vídeo Charles Carcopino
Producció Gran Teatre del Liceu, Teatro Real Madrid, ROH, Dutch National Opera (Amsterdam), Staatsoper Hamburg, Opéra de Lyon, Lyric Opera of Chicago.

Schedule

Others

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Es venen les entrades a:
Taquilles - Gran Teatre del Liceu. A partir del 04/01/2021. És recomana comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 26/02/2021 to 11/03/2021.

Phone number

Tel.:
934859900
Fax:
934859918

I like 15

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share