"MUTIS" XII Festival de Teatre Independent de Barcelona

Back

Traductor de google :

La XII Edició del Festival MUTIS se celebrarà del 8 al 18 d’abril de 2021

Gairebé seixanta propostes es podran veure entre el 8 i el 18 d'abril en diferents espais de la ciutat oferint una programació diversa, arriscada i sorprenent que emfatitza les noves veus dramàtiques i l'aposta per diversos llenguatges escènics. Teatre, dansa, performance, teatre físic, lectures dramatitzades, tallers, microteatre, escriptura en viu, una àmplia oferta per abastar a un públic divers àvid de veure representades innovadores creacions i destacats títols de la dramatúrgia actual.

El MUTIS començarà el dijous 8 d'abril i s'allargarà durant deu dies entre Barcelona, Sant Adrià de Besòs i L'Hospitalet. Entre els enclavaments on es podrà gaudir la programació del MUTIS hi ha centres cívics com el CC Drassanes, al CC Parc Sandaru, al CC Cotxeres i Borrell, al CC La Bòbila, el CC Can Clariana, al CC Can Portabella l'Espai Jove La Fontana, l'Ateneu Adrianenc o al CC La Sagrera. A això se sumen espais de gestió privada com Sala Melmac i la Sala Siconi, a la Casa de el Llibre i en importants enclavaments de l'escena de Barcelona com la Nau Ivanow, el recinte Fabra i Coats (Ateneu HARMONIA, Espai Josep Bota) i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona, que amb quatre dies de representacions entre el 15 i el 18 d'abril es posarà el punt culmen a festival acollint vuit propostes en el seu espai, així com a Lluïsos Teatre de Gràcia, que rep aquest any tres propostes en l'últim cap de setmana de la trobada.

El festival es presenta, a més, com un concurs per premiar la qualitat dels treballs, a través de diferents seccions. Unides a les habituals de Teatre Emergent, Teatre Universitari, Performance, Text Dramàtic, Escena Jove i microteatre, enguany obre també una secció de Dansa, totes avalades per un prestigiós jurat en cadascuna de les categories.

“Aquest any ens trobem davant d'una edició especialment important en el context actual, on la creació emergent precisa d'un suport més gran davant la complexa situació sociosanitària”. El festival garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat i els aforaments, “les entrades es poden reservar al web de festival MUTIS, i alguns dels espectacles ja han esgotat les localitats, mostra de la destacada acollida que un any més l'esdeveniment està acollint”.

Entre la programació, hi ha textos clàssics o destacats de la dramatúrgia contemporània com A puerta cerrada de Jean Paul Sartre (Cía. Mutis por el foro, Drassanes); Homenaje a Federico García Lorca (La Coquera, Can Portabella), De algún tiempo a esta parte (Therkas Teatre, Nau Ivanow), Cinco horas con Mario (Cía. Mutis por el foro, Ateneu Adrianenc) Últimas palabras de Copito de nieve (Compnayi, Fabra i Coats), Tres sombreros de copa (Cía. TECU, Ateneu L´Harmonia), Tejas verdes (Aula de Teatro UPNA, Ateneu L´Harmonia) i Mi Robot y yo (Cía. Magma 2011, Fabra i Coats).

La performance i els nous llenguatges escènics es podran veure a l’Espai Jove La Fontana el 9 d’abril amb Performances cap a la sostenibilitat (Facultad de Belles Arts de la UB) i Green Rooms, o al CC Drassanes amb Camino Abierto (Cía. Oanes). A la vegada, la dansa tindrà el seu espai a la Nau Ivanow amb OFEC (Les Cícliques), Brexshit (Cía. Katharsis), FronTerra (Cía. Astra) i Julieta (Cía. 5cèntim); a la Sala Melmac, amb Solo de solos - La voz humana (Santa Bastarda Cía); Lara Hierro: monólogo para corpo en movemento (Constanze Hurlé, Sala Siconi).

Properament podreu consultar el programa detallat del Festival MUTIS ,

Where
Editorial Gigamesh - Centre Cívic Can Verdaguer
When
From 08/04/2021 to 18/04/2021

Phone number

Tel.:
932768077

Website

Web:
www.mutis.es

Social networks

Facebook:
http://facebook.com/festivalMUTIS

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share