‘La Bella y la Bestia’ / ‘Beauty and the Beast’, the musical

Back

Theatre. Enjoy this classic, which is on from 5 June to 4 July at the Teatre Apolo.

This French classic fairy tale is being brought to us by La Barbarie Teatro Musical. A musical version to suit all audiences.

Synopsis: Once up a time, there was a prince who lived in a magnificent castle. Despite having everything he could possibly want, he was selfish and spoilt. One night a witch cast a spell on him and everyone who lived there. As punishment, the prince was turned into a beast, and could only free himself from the spell if he managed to make a young woman fall in love with him before the last petal of an enchanted rose had fallen off.

Ten years later, a young woman called Bella came to the castle to rescue her father, who was a prisoner of the beast’s. It's said that true beauty lies within. Could the young woman learn to love the beast and break the spell?

A tale of love performed with unforgettable live singing!


Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Apolo.
Tickets sold at:
Teatre Apolo.

La Barbarie Teatro Musical té el plaer de presentar la seva producció “La Bella y la Bestia, el musical”. És una adaptació de l’conte popular francès. La representació està dirigida a tots els públics, i dura aproximadament 100 minuts.

Hi havia una vegada un príncep que vivia en un resplendent castell. Tot i tenir tot el que podia desitjar, era egoista i consentit. Una nit, una bruixa llançar un malefici sobre ell i tots el que hi vivien. Com a càstig, el príncep va ser condemnat a ser una bèstia, i només podria lliurar-se d’aquest malefici si aconseguia enamorar d’una noia abans que caigués l’últim pètal d’una rosa encantada.

Deu anys després, una jove anomenada Bella arriba a el castell per rescatar el seu pare, que és presoner de la bèstia. Diuen que la veritable bellesa es troba a l’interior. Podrà la noia aprendre a estimar la bèstia i trencar l’encanteri?

La Barbarie Teatro Musical et convida a gaudir d’un clàssic musical per a nens i adults amb veus en directe i una història d’amor que mai oblidaràs!

Teatre Apolo

Address:
Avinguda del Paral·lel, 57 - 61
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Teatre Apolo
When
From 05/06/2021 to 20/06/2021

Phone number

Tel.:
93 459 99 39

Website

Web venda d'entrades:
https://teatreapolo.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share