Jardí Botanic

Back

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Consulta els canvis en la mobilitat al Parc de Montjuïc durant els partits del Futbol Club Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per accedir en aquest equipament caldrà presentar acreditació.
mobilitat.barcelona/fcb-a-montjuic

The Botanical Garden is heir to a long tradition of gardens designed for studying, maintaining and preserving plant species.

To fit in with modern times and meet scientific and sustainability criteria, the Botanical Garden has moved on from collecting exotic plants and botanical rarities – an activity typical of the natural science museums of the 18th and 19th centuries – and adopted a more scientific approach that follows sustainability criteria.

Titularity:
or

Schedule

El Jardí Botànic també anomenat "Nou Jardí Botànic", forma part del conjunt museístic del Museu de Ciències Naturals.

Situat a la vessant septentrional de la muntanya de Montjuïc, entre l'Estadi i el Castell.

Com arribar: Metro fins a pl. Espanya. Aquí s'agafa el 50. Es baixa a la parada de l'Estadi Olímpic. Se segueix caminant per la vorera de l'Estadi Olímpic en la mateixa direcció que ens ha deixat l'autobús. Es tomba el primer carrer a la dreta (és direcció a Zona Franca). Per aquest carrer, que va deixant l'Estadi Olímpic a la dreta, es continua fins arribar al primer encreuament de carrers. Just aquí, a l'altra banda de la carretera i davant nostre hi ha l'àmplia rampa d'entrada al Jardí Botànic per taquilles.

Jardí instal:lat en un terreny de 14 ha., darrera l'Estadi Olímpic, on si troben les principals espècies de les cinc regions del món amb clima mediterrani,agrupades d'acord amb llur procedència i afinitat ecològica.

Inauguració: 18/04/1999.

Jardí Botanic -

Address:
Carrer del Doctor Font i Quer, 2
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Jardí Botanic -
Address
Carrer del Doctor Font i Quer, 2

Phone number

Switchboard:
932564160
Reservation of activities:
932562200
Fax:
934245053

More information

Web castellà:
https://link.bcn.cat/eJB
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aJB